14/11/14

3A NIT DE LA CULTURA I LLIURAMENT DE XVIII PREMIS MONTSERRAT ROIG

El proper dissabte 22 de novembre al Celler de Carrencà (Camí de San Adrià s/n) se celebrarà la tercera Nit de la Cultura i el acte de lliurament dels divuitens Premis de narrativa Montserrat Roig.

La nit començarà a les 20h amb l'espectacle "1714 poemes i cançons" a càrrec de Jordi Muixí i Pep Pladellorens.
El recital combina obres de poetes de l’època com Agustí Eura, Josep Romaguera, Joan de Boixadors, Guillem Roca i Seguí, o Joan Bonaventura de Gualbes; amb anònims populars com “El Cant dels Ocells”, que té els seus orígens en una de les cançons dedicades al Rei Carles III; i amb autors posteriors com Frederic Soler "Pitarra", Jacint Verdaguer, Joan Maragall, Josep Carner o Salvador Espriu. 
Entre els poemes i les cançons, s’intercalen breus cites que ajuden a situar el context i els fets històrics. 


A les 21h es lliuraran el 2on i 1er premi del XVIII Premi de narrativa Montserrat Roig
El jurat del Premi Montserrat Roig 2014 ha estat format per Assumpta Pastor (regidora de Dona i Igualtat de Martorelles), Anna Boluda (guanyadora de l'edició del 2013), Cristina Sànchez (sociòloga), Laura Ortiz (directora del diari Contrapunt) i Marina Martori (escriptora). 

Finalment es lliuraran els premis a les entitats i membres del Consell de Cultura per les categories de "Trajectòria cultural", "Innovació cultural" i "Foment de la cultura". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada