4/5/11

IMATGES DE LA FESTA

Com ja sabeu, la biblioteca dissabte va celebrar els seus trenta anys. 



En breu, a la biblioteca tindreu a la vostra disposició un recull enquadernat amb tots els relats presentats al III Concurs de relats curts de Martorelles.

Aquí teniu el llistat dels títols guanyadors:

Categoria d'Adults:

- La Fabriqueta 
- Fotografies en sèpia

Categoria Juvenil:

- Nines Russes 
- Desconcertada

Categoria infantil:

- Coses de Cocodrils

Us animem a tots a participar al XV Premi de Narrativa Montserrat Roig!

2 comentaris:

  1. Hola a tots, volia en primer lloc felicitar la biblioteca pel seu aniversari. Vaig estar present i em agradà l'espectacle d'animació. L'homenatge la Lolita també va ser molt emotiu i familiar. Però el meu comentari te una part de critica constructiva pel que fa al concur literari de relat curts. Jo vaig ser una de les participants i agraeixo la trucada per recordar-me l'acte commemoratiu. El fet que el guanyador del concurs fos una persona que es dedica "semi-professionalment" a escriure, en sembla una mica
    vergonyos, i això ho ha pensat més d'una persona allí present. Va dir que le feia vergonya recogir el premi, i no me entranya en absolut. Encara que va ensucrar aquesta situació incomoda, cedint el premi una tercera persona, que no dubto que s'esforçara en aconseguir-lo,
    el mal ja estava fet. Aquesta persona hi hauria de haber format part del jurat i no haber participat, perquè no estava en les mateixes condicions que els altres. Gràcies i felicitacions a tot l'equip de la biblioteca

    ResponElimina
  2. Hola anònima i hola a tothom,

    Agraïm la teva participació al concurs de relats curts i sentim que el teu relat no fos premiat. Cal destacar que va haver-hi molta participació, sobretot a la categoria d'adults, i el nivell era molt alt.

    Pel que fa a la crítica constructiva que ens fas tindrem en compte totes les aportacions que ens feu arribar per l'edició de l'any que ve.

    Tot i així cal matisar que a l'edició d'enguany, com podeu consultar a les bases, no es limitava la participació segons l'ofici dels autors sinó pel fet que els relats fossin inèdits. Per tant podien participar-hi escriptors professionals, semiprofessionals i aficionats.
    L'obra guanyadora complia tots els requisits però l'autor va decidir fer un homenatge a una altra participant cedint-li el premi. Ens ho va consultar i ens va semblar bé que volgués fer aquest gest solidari un cop li haguéssim lliurat a ell el premi.

    Per tenir més detalls sobre la normativa del concurs podeu consultar les bases al següent enllaç:
    http://es.scribd.com/doc/50550800/III-concurs-literari-Relats-Curts-de-Martorelles

    Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles
    C. Dr. Santiago Tiffon, 21
    Tel. 93 570 44 37
    biblioteca@martorelles.cat

    ResponElimina